Se tocata zarzavatul marunt iar carnea de vitel se portioneaza si se sareaza. Se toaca ceapa marunt, paine se curata de coaja, se inmoaie in lapte si
Se tocata zarzavatul marunt iar carnea de vitel se portioneaza si se sareaza. Se toaca ceapa marunt, paine se curata de coaja, se inmoaie in lapte si se stoarce bine. Se toaca marunt si patrunjelul. Se inabusa bucatile de carne in 50 ml apa si 50 ml ulei. Separat se inabusa ceapa in 100 ml ulei amestecat cu 100 ml apa. Se adauga 50 gr faina dizolvata in 50 ml apa, 2,5 l de apa fiarta, sare, piper si se fierbe totul 30 de minute. Se adauga sosul peste carne si se fierbe impreuna. Se prepara galuste din paine, 100 gr faina si sare, care mai apoi se adauga in sos si se fierb 15 minute.
Tocanita se serveste cu smantana si patrunjel verde ras deasupra.
Alte retete culinare:
Friptura de vita la cuptor Muschi de porc la cuptor Tocanita de pui
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii