Tocana sirbeasca

Se fierbe puiul in apa cu sare, impreuna cu ardeiul gras, rosiile tocate, zeama de ceapa, uleiul. Inainte de a fi fierte complet, se da la cuptor sa s

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • un piept sau o pulpa de pui
  • 2 buc. rosii mari
  • 1 buc. ardei gras
  • o lingura zeama de ceapa
  • sare
  • 15 ml ulei
  • patrunjel verde

Mod de preparare

Se fierbe puiul in apa cu sare, impreuna cu ardeiul gras, rosiile tocate, zeama de ceapa, uleiul. Inainte de a fi fierte complet, se da la cuptor sa scada. Se presara cu patrunjel verde.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...