Tocam tocanita din pulpa de porc, adaugam smantana, galbenusurile de ou si albusurile batute spuma. Taiem 10 clatite sarate in taitei de latimea unui
Tocam tocanita din pulpa de porc, adaugam smantana, galbenusurile de ou si albusurile batute spuma. Taiem 10 clatite sarate in taitei de latimea unui deget. Pe fundul unui vas termorezistent intindem o clatita, peste care punem carnea amestecata cu taitei si acoperim cu o clatita intreaga. Incalzim in cuptor.
Alte retete mancaruri recomandate
Ardei umpluti
Ciulama de ciuperci
Tocanita de pui
Astazi Ciulamaua Rulz !! :))
Ciulama cu ciuperci reinventataGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa