Aveti envoie de pulpa de porc, costita afumata, ulei, praz, usturoi, ardei, orez, pasta de rosii, vin alb si condimente.
Carnea portionata se prajeste in ulei incins, cca 7-8 minute. Se adauga costita taiata bucatele, prazul taiat rondele, usturoiul zdrobit si se calesc pana se inmoaie. Se adauga 200 ml apa si se lasa la fiert, acoperit cu un capac 10 minute. Se adauga apoi bucati de ardei, orezul, pasta de rosii si condimentele. Se toarna vinul si se introduce vasul in cuptor 30-40 de minute, pana scade sosul.
Se serveste calda.
Alte retete culinare:
Tocanita de pui
Mancare de mazare
Ciulama de ciuperci cu mamaliga
Incearca aceasta reteta usoara de briose cu afine si faina integrala, perfecte pentru un mic dejun sanatos sau gustare. Fara...
Briose cu afine si faina integrala – reteta simpla, delicioasa si sanatoasaBriosele cu afine sunt delicioase prajituri individuale, perfecte pentru micul dejun, gustari sau deserturi. Acestea sunt...
Briose cu afine - reteta de briose pufoase