Tocanita cu legume

Aveti envoie de pulpa de porc, costita afumata, ulei, praz, usturoi, ardei, orez, pasta de rosii, vin alb si condimente.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 600 gr pulpa de porc
  • 200 gr costita afumata
  • 2 linguri ulei
  • 1 fir de praz
  • 3 catei usturoi
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 ardei gras verde
  • 2 linguri orez
  • 2 linguri pasta de rosii
  • 100 ml vin alb
  • cimbru
  • patrunjel verde
  • busuioc
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Carnea portionata se prajeste in ulei incins, cca 7-8 minute. Se adauga costita taiata bucatele, prazul taiat rondele, usturoiul zdrobit si se calesc pana se inmoaie. Se adauga 200 ml apa si se lasa la fiert, acoperit cu un capac 10 minute. Se adauga apoi bucati de ardei, orezul, pasta de rosii si condimentele. Se toarna vinul si se introduce vasul in cuptor 30-40 de minute, pana scade sosul.


Se serveste calda.
Alte retete culinare:
Tocanita de pui
Mancare de mazare
Ciulama de ciuperci cu mamaliga

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...