Pentru aceasta tocanita aveti nevoie de carne de porc, praz, morcov, ciuperci, ulei, sos de soia, pasta de rosii, masline si condimente.
Carnea se portioneaza, apoi se pune la rumenit. In grasimea ramase se calesc prazul, morcovul si ciupercile. Dupa ce s-au inmuiat legumele se adauga carnea, maslinele, jumatate de ceasca de apa calda si se lasa la fiert inabusit cca 15 minute. Se potriveste de sare si piper si se adauga sosul de soia, pasta de rosii si se introduce vasul in cuptor pentru 10-15 minute.
Tocanita se serveste calda.
Alte retete culinare:
Tocanita de pui
Friptura de vita la cuptor
Placinta cu carne
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa