Tocanita de carne cu masline

Pentru aceasta tocanita aveti nevoie de carne de porc, praz, morcov, ciuperci, ulei, sos de soia, pasta de rosii, masline si condimente.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 gr carne tocata
  • 2 fire de praz
  • 1 morcov
  • 3-4 ciuperci
  • 2 linguri ulei
  • 1 lingura sos de soia
  • 1 lingura pasta de rosii
  • 100 gr masline negre
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Carnea se portioneaza, apoi se pune la rumenit. In grasimea ramase se calesc prazul, morcovul si ciupercile. Dupa ce s-au inmuiat legumele se adauga carnea, maslinele, jumatate de ceasca de apa calda si se lasa la fiert inabusit cca 15 minute. Se potriveste de sare si piper si se adauga sosul de soia, pasta de rosii si se introduce vasul in cuptor pentru 10-15 minute.


Tocanita se serveste calda.
Alte retete culinare:
Tocanita de pui
Friptura de vita la cuptor
Placinta cu carne

Prajitura cu cocos si visine

O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!

Legume umplute cu pui

Pentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...

Salata caprese cu rosii cherry

Salata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert american apple pie

Placinta americana cu mere, cu un blat fraged facut cu unt, o umplutura de mere dulci si aromate cu scortisoara si un topping...

Desert american apple pie
Gustos.RO

Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura

Prepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...

Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
ReteteCulinare.RO

Prajitura cu iaurt si caise

Prajitura cu iaurt si caise