Tocanita de carne cu masline

Pentru aceasta tocanita aveti nevoie de carne de porc, praz, morcov, ciuperci, ulei, sos de soia, pasta de rosii, masline si condimente.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 gr carne tocata
  • 2 fire de praz
  • 1 morcov
  • 3-4 ciuperci
  • 2 linguri ulei
  • 1 lingura sos de soia
  • 1 lingura pasta de rosii
  • 100 gr masline negre
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Carnea se portioneaza, apoi se pune la rumenit. In grasimea ramase se calesc prazul, morcovul si ciupercile. Dupa ce s-au inmuiat legumele se adauga carnea, maslinele, jumatate de ceasca de apa calda si se lasa la fiert inabusit cca 15 minute. Se potriveste de sare si piper si se adauga sosul de soia, pasta de rosii si se introduce vasul in cuptor pentru 10-15 minute.


Tocanita se serveste calda.
Alte retete culinare:
Tocanita de pui
Friptura de vita la cuptor
Placinta cu carne

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

Terina de miel in crusta de dovlecei si susan

Un aperitiv special pentru masa de Paste!

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Parteneri
Bucataras.RO

Frigarui de pui

Nu știu de ce în ultimul timp tot încurc introducerile, dar simțeam și nevoia prezenței lirismului subiectiv...

Frigarui de pui
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii