Tocanita de carne cu masline

Pentru aceasta tocanita aveti nevoie de carne de porc, praz, morcov, ciuperci, ulei, sos de soia, pasta de rosii, masline si condimente.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 gr carne tocata
  • 2 fire de praz
  • 1 morcov
  • 3-4 ciuperci
  • 2 linguri ulei
  • 1 lingura sos de soia
  • 1 lingura pasta de rosii
  • 100 gr masline negre
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Carnea se portioneaza, apoi se pune la rumenit. In grasimea ramase se calesc prazul, morcovul si ciupercile. Dupa ce s-au inmuiat legumele se adauga carnea, maslinele, jumatate de ceasca de apa calda si se lasa la fiert inabusit cca 15 minute. Se potriveste de sare si piper si se adauga sosul de soia, pasta de rosii si se introduce vasul in cuptor pentru 10-15 minute.


Tocanita se serveste calda.
Alte retete culinare:
Tocanita de pui
Friptura de vita la cuptor
Placinta cu carne

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...