Tochitura cu carne de porc si pui

Pentru tochitura cu carne de porc si pui carnea se taie cubulete si se prajeste in putin ulei. Cand incepe sa se rumeneasca se adauga vinul si se acopera.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • ceafa de porc
  • piept de pui
  • carnati proaspeti
  • carnati afumati
  • sunca afumata
  • 2 pahare de vin
  • 1 pahar de suc de rosii
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • usturoi
  • mamaliguta

Mod de preparare

Pentru tochitura cu carne de porc si pui carnea se taie cubulete si se prajeste in putin ulei. Cand incepe sa se rumeneasca se adauga vinul si se acopera si se fierbe la foc mic pana scade. Se adauga sucul de rosii si condimente dupa gust si se amesteca. Se fierbe la foc mic pana scade si carnea incepe sa se rumeneasca,la final adaugam usturoiul pisat sau taiat marunt.

Tochitura cu carne de porc si pui se serveste cu mamaliguta


Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca