Fleica si muschiul se taie bucati mici si se asaza intr-un vas cu putina untura. Se frig pe foc mic, amestecand des pana se rumeneste carnea.
Fleica si muschiul se taie bucati mici si se asaza intr-un vas cu putina untura. Se frig pe foc mic, amestecand des pana se rumeneste carnea.
Se serveste cu branza de burduf si mamaliga.
Alte retete culinare:
Tocanita de pui
Friptura de vita la cuptor
Gratar de porc cu vinete coapte
Imi place sa beau sirop diluat cu apa minerala, asa ca anul acesta m-am gandit sa fac si de coacaze rosii.
Sirop de coacaze rosiiIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa