Tochitura suceveana

Pulpa de porc se spala, se curata, se taie in bucati mici si se sareaza. Se incinge untura si se prajesc bucatile de carne, adaugandu-se apoi si costi

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 400 g pulpa de porc
  • 200 g costita de porc
  • 200 g carnati de casa
  • 4 linguri de untura
  • 4 oua
  • 200 g telemea de oaie
  • o capatana de usturoi
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Pulpa de porc se spala, se curata, se taie in bucati mici si se sareaza. Se incinge untura si se prajesc bucatile de carne, adaugandu-se apoi si costita de porc si feliile de carnat. Se adauga putina apa calda si se lasa sa se inabuse. Se adauga si usturoiul pisat si se mai lasa sa fiarba inca un sfert de ora. Se potriveste de sare si de piper. Se prepara ochiuri romanesti, cufundand pe rand ouale intr-un vas cu apa clocotita aflat pe foc.
Peste fiecare portie de tochitura se asaza cate un ochi, deasupra se rade telemea si alaturi se pune cate o portie de mamaliguta calda.

Alte mancaruri romanesti recomandate

Ardei umpluti

Tocanita de pui

Dovlecei umpluti

Coulis de capsuni

• adaugati anasonul stelat, boabele de cardamon, batonul de scortisoara, bobitele de ienibahar, coaja de portocala, fulgii...

Negresa cu capsuni si menta

Gustoasa, usor de preparat si cu ingrediente putine

Cartofi la cuptor

Parteneri
Bucataras.RO

Tort cu doua creme si fructe

Pot sa zic ca e un tort facut cu ce am gasit prin frigider si camara, insa chiar si asa, a iesit un tort delicios! 

Tort cu doua creme si fructe
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Prajitura Kiss cu spuma de capsuni

Prajitura Kiss cu spuma de capsuni