Tochitura suceveana

Pulpa de porc se spala, se curata, se taie in bucati mici si se sareaza. Se incinge untura si se prajesc bucatile de carne, adaugandu-se apoi si costi

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 400 g pulpa de porc
  • 200 g costita de porc
  • 200 g carnati de casa
  • 4 linguri de untura
  • 4 oua
  • 200 g telemea de oaie
  • o capatana de usturoi
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Pulpa de porc se spala, se curata, se taie in bucati mici si se sareaza. Se incinge untura si se prajesc bucatile de carne, adaugandu-se apoi si costita de porc si feliile de carnat. Se adauga putina apa calda si se lasa sa se inabuse. Se adauga si usturoiul pisat si se mai lasa sa fiarba inca un sfert de ora. Se potriveste de sare si de piper. Se prepara ochiuri romanesti, cufundand pe rand ouale intr-un vas cu apa clocotita aflat pe foc.
Peste fiecare portie de tochitura se asaza cate un ochi, deasupra se rade telemea si alaturi se pune cate o portie de mamaliguta calda.

Alte mancaruri romanesti recomandate

Ardei umpluti

Tocanita de pui

Dovlecei umpluti

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa

Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa
ReteteCulinare.RO

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii