Tochitura taraneasca

Tochitura taraneasca se pregateste din carne tocata, fasole boabe, carnati afumati, suc de rosii si condimente.

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 150 ml suc de rosii
  • 500 gr carne tocata
  • 2 carnati afumati
  • 1 cana fasole boabe
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 cescuta vin
  • ulei
  • piper
  • 2 lingurite delikat

Mod de preparare

Ceapa se curata, se marunteste si apoi se caleste impreuna cu morcovul. Se adauga carnea tocata si se lasa la inabusit. Se stropeste din cand in cand cu vin, apoi se adauga rondelele de carnati, rumeniti in prealabil separat. Se adauga boabele de fasole fierte in apa cu delikat si sosul de rosii. Se potriveste totul al gust de sare si piper si se pune in cuptor, unde se lasa sa dea in cateva clocote.


Tochitura se serveste presarata cu cimbru sau rozmarin.
Alte retete:
Mancare de mazare
Legume la cuptor
Tocanita de pui

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...