Tochitura taraneasca se pregateste din carne tocata, fasole boabe, carnati afumati, suc de rosii si condimente.
Ceapa se curata, se marunteste si apoi se caleste impreuna cu morcovul. Se adauga carnea tocata si se lasa la inabusit. Se stropeste din cand in cand cu vin, apoi se adauga rondelele de carnati, rumeniti in prealabil separat. Se adauga boabele de fasole fierte in apa cu delikat si sosul de rosii. Se potriveste totul al gust de sare si piper si se pune in cuptor, unde se lasa sa dea in cateva clocote.
Tochitura se serveste presarata cu cimbru sau rozmarin.
Alte retete:
Mancare de mazare
Legume la cuptor
Tocanita de pui
Incearca aceasta reteta usoara de briose cu afine si faina integrala, perfecte pentru un mic dejun sanatos sau gustare. Fara...
Briose cu afine si faina integrala – reteta simpla, delicioasa si sanatoasaBriosele cu afine sunt delicioase prajituri individuale, perfecte pentru micul dejun, gustari sau deserturi. Acestea sunt...
Briose cu afine - reteta de briose pufoase