Tochitura taraneasca

Tochitura taraneasca se pregateste din carne tocata, fasole boabe, carnati afumati, suc de rosii si condimente.

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 150 ml suc de rosii
  • 500 gr carne tocata
  • 2 carnati afumati
  • 1 cana fasole boabe
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 cescuta vin
  • ulei
  • piper
  • 2 lingurite delikat

Mod de preparare

Ceapa se curata, se marunteste si apoi se caleste impreuna cu morcovul. Se adauga carnea tocata si se lasa la inabusit. Se stropeste din cand in cand cu vin, apoi se adauga rondelele de carnati, rumeniti in prealabil separat. Se adauga boabele de fasole fierte in apa cu delikat si sosul de rosii. Se potriveste totul al gust de sare si piper si se pune in cuptor, unde se lasa sa dea in cateva clocote.


Tochitura se serveste presarata cu cimbru sau rozmarin.
Alte retete:
Mancare de mazare
Legume la cuptor
Tocanita de pui

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Salata de leurda

Se spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.

Chiftelute frigarui

Pentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa