Tortul de pui este o mancare de carne la cuptor delicios, iar pentru acesta veti avea nevoie de o felie de piept de pui, o felie de sunca, o felie de cascaval, o felie de rosie.
Tortul de pui este o mancare de carne la cuptor delicios, iar pentru acesta veti avea nevoie de o felie de piept de pui, o felie de sunca, o felie de cascaval, o felie de rosie. Se condimenteaza si se aseaza pe o farfurie pieptul de pui, sunca, cascavalul si rosia, apoi se da la cuptor timp de zece minute. Ca desert, se serveste decor din fructe exotice – portocale, grapefruit, banane sau ananas.
Tortul de pui se serveste cu salata tzatziki.
Reteta de preparare a papanasilor Un desert romanesc foarte popular, ideal pentru o masa simpla, traditionala!!!Puteti...
Reteta de preparare a papanasilor cu smantana si dulceataOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj