Trandafir cu carne si branza dulce Delaco

Trandafirul cu carne si branza dulce Delaco este o mancare excelenta pentru cinele in familie sau mesele festive, alaturi de prieteni.

Timp pregatire
1 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • Ingrediente:
  • 500 g carne tocata
  • 1 ceapa
  • 2 oua + 2 galbenusuri pentru uns
  • 7 linguri lapte
  • 150 g cascaval
  • 150 g branzica dulce Delaco
  • 2 linguri pasta rosii
  • 6 linguri ulei
  • 300 g faina
  • 1 praf de copt
  • patrunjel
  • piper
  • cimbru

Mod de preparare

Amesteci branza cu laptele si uleiul. Adaugi faina si praful de copt peste compozitia de branza. Intizi aluatul intr-o foaie subtire, peste care intinzi carnea tocata ce a fost amestecata cu ceapa taiata marunt, cascavalul ras, ouale batute, piper, cimbru si pasta de rosii.Formezi o rulada pe care o tai in 10 bucati egale. Pui intr-o tava cu margini detasabile, tapetata cu hartie de copt. Ungi cu galbenus si lasi in cuptorul preincalzit la 180 C pentru aproximativ 40-50 minute.


Trandafirul cu carne si branza dulce Delaco se serveste rece, alaturi de o salata de cruditati.

Tort de inghetata cu caise si ciocolata alba

Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.

Placinta cu dovlecei

O placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!

Tocanita ungureasca de pui cu cartofi

O mancare gustoasa pe timpul rece

Parteneri
Bucataras.RO

Pernite cu piersici la slow cooker Crock-Pot

Când vine vorba de post, cu toții ne gândim la restricții. Da, așa este, însă dulciurile nu...

Pernite cu piersici la slow cooker Crock-Pot
Gustos.RO

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa