Burta se spala bine in mai multe ape cu sare. Se pune apoi la fiert in 3 litri de apa, impreuna cu un morcov curatat si taiat bucati, o ceapa tocata
Burta se spala bine in mai multe ape cu sare la fel ca si la ciorba de burta. Se pune apoi la fiert in 3 litri de apa, impreuna cu un morcov curatat si taiat bucati, o ceapa tocata si o foaie de dafin. Dupa ce au fiert toate, burta se scoate din apa, se taie bucatele, apoi se pune la loc. Ceapa si morcovul se paseaza, se amesteca cu 2 galbenusuri si zeama de lamaie dupa care se toarna peste burta.
Tuslama din burta de vitel se serveste calda.
A sosit sezonul vezei .Toata lumea alearga sa puna la murat cat mai repede varza. Eu insa o sa va prezint o reteta...
Varza cu carne de porc la tuciOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj