Tuslama regala cu vin

Pentru tuslamaua regala cu vin va trebuie partea groasa de la 1 kg de burta, rasol de vitel fiert, 100 ml tuica, 200 ml vin alb.

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Partea groasa de la 1 kg de burta
  • rasol de vitel fiert
  • 100 ml tuica
  • 200 ml vin alb
  • piper
  • sare
  • pastarnac
  • morcov
  • ceapa
  • ardei gras
  • usturoi
  • marar
  • 100 g smantana
  • 100 g iaurt
  • 100 g unt

Mod de preparare

Pentru tuslamaua regala cu vin, se fierb burta si rasolul, timp de 4-5 ore cu apa, sare, piper si foi de dafin. Dupa ce au fiert, taiem carnea cubulete mari, apoi ungem tava cu unt, in care punem ceapa, morcovul, pastarnacul si ardeiul, iar deasupra adaugam carnea taiata si tuica, dupa care dam la cuptor. Separat, batem smantana, iaurtul, vinul alb, usturoiul, sarea, piperul, putin din Secretul Gustului si marar verde tocat. Cand este gata la cuptor, scoatem tava, turnam sosul si dam la cuptor pentru 10 minute.


Tuslamaua regala cu vin se serveste calda.

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Prajeala de purcel

"Reteta romaneasca"

Prajeala de purcel
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca