Pentru tuslamaua regala cu vin va trebuie partea groasa de la 1 kg de burta, rasol de vitel fiert, 100 ml tuica, 200 ml vin alb.
Pentru tuslamaua regala cu vin, se fierb burta si rasolul, timp de 4-5 ore cu apa, sare, piper si foi de dafin. Dupa ce au fiert, taiem carnea cubulete mari, apoi ungem tava cu unt, in care punem ceapa, morcovul, pastarnacul si ardeiul, iar deasupra adaugam carnea taiata si tuica, dupa care dam la cuptor. Separat, batem smantana, iaurtul, vinul alb, usturoiul, sarea, piperul, putin din Secretul Gustului si marar verde tocat. Cand este gata la cuptor, scoatem tava, turnam sosul si dam la cuptor pentru 10 minute.
Tuslamaua regala cu vin se serveste calda.
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii