Pentru varza cu carne de porc carnea de porc se spala, se taie bucati si se sareaza. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Varza se curata de cotoare.
Pentru varza cu carne de porc carnea de porc se spala, se taie bucati si se sareaza. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Varza se curata de cotoare, se spala si se taie fasii. Rosiile proaspete se spala, se oparesc, se decojesc si se taie sferturi. Pasta de tomate se dilueaza cu 50 ml apa. Bucatile de carne si ceapa se inabusa in untura cu 50 ml apa; carnea se scoate separat. Peste ceapa se adauga pasta de tomate, varza, boia de ardei, cimbru, sare, piper, apa sau zeama de varza si se continua fierberea la cuptor cca 30 minute. Cu 10 minute inainte de final, se adauga vin.
Varza cu carne de porc se serveste calda.
Am mai adus o reteteta pentru iubitorii de peste, ca tot este dezlegare in aceste zile si poate va ajuta o idee noua.
Novac cu pastai galbene la cuptorPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura