Pentru varza cu ciolan de porc bucatile de rasol se curata, se taie, se spala. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Varza se curata de cotor, se spala si se taie fasii.
Pentru varza cu ciolan de porc bucatile de rasol se curata, se taie, se spala. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Varza se curata de cotor, se spala si se taie fasii. Rosiile proaspete se spala, se oparesc, se decojesc si se taie sferturi. Pasta de tomate se dilueaza in 50 ml apa. Bucatile de rasol se sareaza, se inabusa in untura cu 100 ml apa si se scot separat. In grasimea ramasa se inabusa ceapa, se adauga pasta de tomate, boia de ardei dulce, cca 500 ml apa fiarta sau zeama de varza, cimbru, sare, piper si se continua fierberea 30 minute. Deasupra se adauga bucatile de rasol, se acopera cu varza; se introduc la cuptor cca 20 minute. Cu 10 minute inainte de final, se adauga rosii.
Varza cu ciolan de porc se serveste calda.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa