Verdeturi cu carne de miel

Se prepara sosul ca la miel cu spanac si se strecoara peste carne. Ceapa si usturoiul verde se taie mare, se calesc in ulei si se adauga peste carne.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 bucati de miel
  • ulei
  • 1 ceapa verde
  • usturoi verde
  • 1 leg. marar
  • patrunjel
  • Sosul: piper
  • 1 ceapa uscata
  • macris
  • 100 g faina
  • bulion
  • vin
  • sare

Mod de preparare

Se prepara sosul ca la miel cu spanac si se strecoara peste carne. Ceapa si usturoiul verde se taie mare, se calesc in ulei si se adauga peste carne. Se determina gustul cu sare si piper si se lasa la fiert cca 20 min. Se adauga vinul si se mai fierbe 5 min.

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Salata de leurda

Se spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.

Chiftelute frigarui

Pentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa