Verdeturi cu carne de miel si pasta de tomate

Pentru verdeturi cu carne de miel si pasta de tomate ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Carnea se spala, se portioneaza si se sareaza.

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru 5 portii:
  • carne de miel cu os - 700 g
  • ceapa verde - 400 g
  • spanac - 450 g
  • ceapa - 100 g
  • usturoi verde - 25 g
  • ulei - 100 ml
  • vin alb - 50 ml
  • lamaie - 50 g
  • patrunjel verde - 1legatura
  • marar verde - 1 legatura
  • sare si piper dupa gust
  • pasta de tomate - 50 g
  • faina - 50 g
  • apa - 500 ml

Mod de preparare

Pentru verdeturi cu carne de miel si pasta de tomate ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Carnea se spala, se portioneaza si se sareaza. Ceapa verde, usturoiul, spanacul, jumatate din marar si patrunjel se curata, se spala si se taie marunt. Lamaia se spala si se extrage sucul. Pasta de tomate se dilueaza in 50 ml apa. Faina se cerne. Bucatile de carne se inabusa in 50 ml ulei cu 100 ml apa. Ceapa, usturoiul verde, ceapa verde, spanacul, mararul si patrunjelul se inabusa in 50 ml ulei cu 100 ml apa. Se adauga faina dizolvata in apa, pasta de tomate, 500 ml apa fiarta, bucatile de carne, sare, piper si se continua fierberea 20 minute. La final, se adauga vin si suc de lamaie.

Verdeturile cu carne de miel si pasta de tomate se servesc calde, cu patrunjel verde deasupra.


Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Desert tort in patratele

Este un tort preparat in forma de cozonac, cu blat de cacao si nuca, putin insiropat, cu piersici din compot si crema de...

Desert tort in patratele
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca