Cartofii se taie bucati potrivite si se pun in apa. Ardeii se taie cuburi si li sescoate nervura din interior. Carnea se taie bucati potrivite, ceapa
Cartofii se taie bucati potrivite si se pun in apa. Ardeii se taie cuburi si li sescoate nervura din interior. Carnea se taie bucati potrivite, ceapa tocata marunt, morcovii dupa preferinta si rosiile cuburi sau pasate. Calim ceapa si usturoiul in ulei incins, adaugam morcovul, ardeiul iute taiat si telina bastonase, apoi calim si carnea iar la urma ardeii. Adaugam apa fierbinte si condimente. Spre sfaristul fierberii punem cartofii si rosiile. Potrivim de sare si bagam la cuptor.
Este o mancarica gustoasa si sanatoasa. Daca doriti puteti pune carnea si legumele fara a le mai cali insa gustul nu va mai fi acelasi.
Alte retete recomandate:
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii