Vitel sote cu macaroane

Macaroanele se pun la fiert. Separat se spala si se pune carnea pe foc impreuna cu ceapa si verdeata tocate marunt. Se fierbe totul la foc mic. Se am

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 750 gr carne de vitel
  • 200 gr macaroane
  • 1 pahar bulion de rosii
  • sare
  • 2 cepe
  • piper
  • patrunjel verde tocat
  • 100 gr unt

Mod de preparare

Macaroanele se pun la fiert. Separat se spala si se pune carnea pe foc impreuna cu ceapa si verdeata tocate marunt. Se fierbe totul la foc mic. Se amesteca apoi carnea tocata marunt, in prealabil cu macaroanele fierte, se adauga sare si piper si se asaza totul intr-un vas incasabil. Deasupra se toarna untul topit, bulionul de rosii si se baga vasul in cuptor, la gratinat.


Mancarea se serveste calda.

Alte retete culinare:

Sarmale de post

Mancare de mazare

Cartofi la cuptor

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa

Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa
ReteteCulinare.RO

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii