Se amesteca ingredientele si se adauga apa fierbinte cit sa se formeze un aluat moale, dar nu lipicios. Se framinta pe o suprafata tapetata cu faina,
Se amesteca ingredientele si se adauga apa fierbinte cit sa se formeze un aluat moale, dar nu lipicios. Se framinta pe o suprafata tapetata cu faina, pina ce devine pufos si neted. Se intinde un blat de 25 cm. si se asaza pe o tava unsa cu ulei si tapetata cu faina. Se adauga sosul de rosii si umplutura(ciuperci,sunca,masline,etc.) Atentie! nu se incarca aluatul cu un strat prea gros; acesta va tine aburul in blat, impiedicind coacerea. Se tine la cuptor 15 min., pina cind marginile devin aurii. Se scoate pizza, se adauga cascavalul si se introduce la cuptor, pina incepe sa se topesca.
Am pornit initial de la ideea de ciorba saseasca si am ajuns la ce se vede. Adica acest preparat face parte din ciclul ,,...
Ciorba de cartofi noi cu hreanOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj