Ciupercile frumoase si proaspete spalati-le sub jet de apa rece. Intr-un vas de teflon, pe foc domol, puneti untul si cand este fierbinte, adaugati ci
Ciupercile frumoase si proaspete spalati-le sub jet de apa rece.
Intr-un vas de teflon, pe foc domol, puneti untul si cand este fierbinte, adaugati ciupercile sa se caleasca si sa fiarba pana cand apa lasata de ele se evapora aproape complet.
Cand ciupercile s-au racit, treceti-le prin masina de tocat, impreuna cu painea muiata in lapte si stoarsa.
Combinati smantana cu galbenusurile proaspete, sare, verdeata tocata marunt si cu albusurile batute spuma tare.
Ungeti un vas de budinca cu unt, turnati amestecul si asezati-l in baie de aburi sa fiarba incet, 30 de minute. Cand budinca este gata, rasturnati-o pe platou si aduceti-o la masa.
Alte retete culinare cu ciuperci gasiti mai jos:
Ciulama de ciuperci cu mamaliguta ca la mama acasa
Tocanita cu ciuperci
Salata din piept de pui cu ciuperci si castraveti murati
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.