Budinca de ciuperci cu dovlecei

Budinca de ciuperci este o mancare de post simpla si delicioasa. Se toaca toate si se pun in cratita cu ulei, sare, piper, delicat, se calesc pana scade apa din ele.

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg ciuperci curatate
  • 2 dovleci taiati cubulete si
  • 2 legaturi de ceapa verde.

Mod de preparare

Budinca de ciuperci este o mancare de post simpla si delicioasa. Se toaca toate si se pun in cratita cu ulei, sare, piper, delicat, se calesc pana scade apa din ele, apoi se dau deoparte si se adauga sase linguri de faina alba, sase galbenusuri, trei linguri de smantana si la urma sase albusuri batute spuma. Se amesteca bine si se aseaza in tava tapetata cu margarina si faina. Deasupra decoram cu rosii taiate felii, patrunjel si cascaval ras, apoi o dam la cuptor, timp de aproximativ treizeci si cinci de minute, dupa care se scoate.


Budinca de ciuperci se serveste simpla sau cu diferite carnuri.

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Quiche Lorraine-„plăcintă-deschisă” cu smântână

In bucataria frantuzeasca, Quiche Lorraine este un preparat gustos pe baza de oua, smantana, bacon si branza invelite intr-o...

Quiche Lorraine-„plăcintă-deschisă” cu smântână
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca