Budinca de ciuperci cu dovlecei

Budinca de ciuperci este o mancare de post simpla si delicioasa. Se toaca toate si se pun in cratita cu ulei, sare, piper, delicat, se calesc pana scade apa din ele.

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg ciuperci curatate
  • 2 dovleci taiati cubulete si
  • 2 legaturi de ceapa verde.

Mod de preparare

Budinca de ciuperci este o mancare de post simpla si delicioasa. Se toaca toate si se pun in cratita cu ulei, sare, piper, delicat, se calesc pana scade apa din ele, apoi se dau deoparte si se adauga sase linguri de faina alba, sase galbenusuri, trei linguri de smantana si la urma sase albusuri batute spuma. Se amesteca bine si se aseaza in tava tapetata cu margarina si faina. Deasupra decoram cu rosii taiate felii, patrunjel si cascaval ras, apoi o dam la cuptor, timp de aproximativ treizeci si cinci de minute, dupa care se scoate.


Budinca de ciuperci se serveste simpla sau cu diferite carnuri.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...