Budinca de ciuperci cu dovlecei

Budinca de ciuperci este o mancare de post simpla si delicioasa. Se toaca toate si se pun in cratita cu ulei, sare, piper, delicat, se calesc pana scade apa din ele.

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg ciuperci curatate
  • 2 dovleci taiati cubulete si
  • 2 legaturi de ceapa verde.

Mod de preparare

Budinca de ciuperci este o mancare de post simpla si delicioasa. Se toaca toate si se pun in cratita cu ulei, sare, piper, delicat, se calesc pana scade apa din ele, apoi se dau deoparte si se adauga sase linguri de faina alba, sase galbenusuri, trei linguri de smantana si la urma sase albusuri batute spuma. Se amesteca bine si se aseaza in tava tapetata cu margarina si faina. Deasupra decoram cu rosii taiate felii, patrunjel si cascaval ras, apoi o dam la cuptor, timp de aproximativ treizeci si cinci de minute, dupa care se scoate.


Budinca de ciuperci se serveste simpla sau cu diferite carnuri.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide