Ciulama de ciuperci cu usturoi

Intr-o cratita se incinge putin ulei, in care se pun ciupercile. Asa se gatesc ciupercile, adaugind la nevoie citeva linguri de apa, pina sunt moi. Se

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 16 oz (500 g) ciuperci de orice fel
  • sau o combinatie de mai multe feluri
  • taiate felii
  • 5-6 catei de usturoi
  • 5-6 linguri smintina
  • sare
  • piper
  • putin ulei

Mod de preparare

Intr-o cratita se incinge putin ulei, in care se pun ciupercile. Asa se gatesc ciupercile, adaugind la nevoie citeva linguri de apa, pina sunt moi. Se adauga usturoiul si se mai lasa la foc inca 1 minut sau doua. Se adauga smintina, se amesteca bine, se potriveste de sare si piper si se serveste.
Se poate servi ca garnitura la fripturi, sau ca sos pentru paste cu usturoi.

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Salata de leurda

Se spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.

Chiftelute frigarui

Pentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa