Pentru ciulamaua delicioasa de ciuperci se pregatesc ciupercile la fel ca mai sus si se fierb in apa cu putina sare. Se prajeste usor faina in unt.
Pentru ciulamaua delicioasa de ciuperci se pregatesc ciupercile la fel ca mai sus si se fierb in apa cu putina sare. Se prajeste usor faina in unt si se stinge cu o ceasca din zeama in care au fiert ciupercile. Se lasa sa fiarba incet pana ce sosul este potrivit de gros. Se amesteca cu ciupercile; se da sare si piper si se lasa ciulama de ciuperci sa dea impreuna cateva clocote.
Ciulamaua de ciuperci se serveste foarte fierbinte, cu mamaliga.
Poate fi un pranz delicios, mai ales ca nu este greu de pregatit! Oricine poate sa-l faca chiar daca nu e mare specialist in...
Piept de pui cu rosii si ardei kapia la cuptorDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti