Ciuperci a la grec

Se curata ciupercile, taindu-le numai partea care sta in pamant. Se spala bine, se scoate cotorul, se taie marunt, se adauga sare si piper dupa gust.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1/2 kg Ciuperci albe frumoase
  • 1/2 ceasca Ulei
  • Sare
  • piper
  • 5 legaturi de marar si patrunjel
  • 1 lamaie

Mod de preparare

Se curata ciupercile, taindu-le numai partea care sta in pamant. Se spala bine, se scoate cotorul, se taie marunt, se adauga sare si piper dupa gust. Se asaza ciupercile in tava sau pe o farfurie de piatra, una langa alta, cu partea cotorului in sus. Se umplu cu amestecul din cotoare si verdeata. Se toarna uleiul peste ele si se stoarce zeama de la o lamaie. Se pun in cuptorul incins 25 minute.
Se servesc reci

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...