Ciuperci calite

Ciupercile(de preferinta ghebe sau hribi),fierte inainte, se amesteca cu ceapa calita in prealabil, adaugindu-se putina apa calda. Se adauga apoi sare

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 gr. ciuperci
  • o ceapa
  • putin ulei
  • sare
  • piper
  • patrunjel verde
  • putin sos de rosii sau bulion
  • 2 catei de usturoi

Mod de preparare

Ciupercile(de preferinta ghebe sau hribi),fierte inainte, se amesteca cu ceapa calita in prealabil, adaugindu-se putina apa calda. Se adauga apoi sare si piper dupa gust si se lasa sa fiarba incet. In timpul fierberii se adauga si sosul de rosii. Catre sfirsit se pune patrunjelul verde taiat. Cind este gata, se pun cateii de usturoi taiati si se lasa vasul acoperit citeva minute.
Se pot servi alaturi de friptura, ca garnitura sau cu mamaliguta

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...