Ciuperci calite

Ciupercile(de preferinta ghebe sau hribi),fierte inainte, se amesteca cu ceapa calita in prealabil, adaugindu-se putina apa calda. Se adauga apoi sare

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 gr. ciuperci
  • o ceapa
  • putin ulei
  • sare
  • piper
  • patrunjel verde
  • putin sos de rosii sau bulion
  • 2 catei de usturoi

Mod de preparare

Ciupercile(de preferinta ghebe sau hribi),fierte inainte, se amesteca cu ceapa calita in prealabil, adaugindu-se putina apa calda. Se adauga apoi sare si piper dupa gust si se lasa sa fiarba incet. In timpul fierberii se adauga si sosul de rosii. Catre sfirsit se pune patrunjelul verde taiat. Cind este gata, se pun cateii de usturoi taiati si se lasa vasul acoperit citeva minute.
Se pot servi alaturi de friptura, ca garnitura sau cu mamaliguta

Tort de inghetata cu caise si ciocolata alba

Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.

Placinta cu dovlecei

O placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!

Tocanita ungureasca de pui cu cartofi

O mancare gustoasa pe timpul rece

Parteneri
Bucataras.RO

File de biban la cuptor

Mi-a facut Mihaela aseara pofta de peste si n-am rezistat ... :)

File de biban la cuptor
Gustos.RO

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa