Ciuperci cu carne frageda si smintina

Se inabusa in unt carnea taiata bucati cu ceapa tocata marunt, se adauga faina, ciupercile spalate si taiate feliute subtiri. Totul se amesteca si se

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1/2 kg carne frageda de miel
  • vitel sau pasare
  • 1/2 kg ciuperci
  • 2 cepe
  • 1 lingura faina
  • 1/2 ceasca smintina
  • 50 gr. unt
  • sare
  • piper
  • verdeata

Mod de preparare

Se inabusa in unt carnea taiata bucati cu ceapa tocata marunt, se adauga faina, ciupercile spalate si taiate feliute subtiri. Totul se amesteca si se toarna 2-3 linguri de apa calda sau zeama de carne. Se pune sare si piper si se lasa sa fiarba pina ciupercile se inmoaie. Inainte de a se servi mincarea, se adauga smintina si putina verdeata tocata.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...