Ciuperci cu orez

Spalati foarte bine ciupercile, fara a le curata de pielita, taiati-le in felii subtiri si puneti-le intr-un vas cu unt, pe foc domol, sa se inabuse.

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 400 g ciuperci
  • o ceapa mare
  • 150 g unt
  • 350 g orez
  • sare
  • piper
  • un litru de apa rece

Mod de preparare

Spalati foarte bine ciupercile, fara a le curata de pielita, taiati-le in felii subtiri si puneti-le intr-un vas cu unt, pe foc domol, sa se inabuse.

Combinati orezul bine spalat si scurs de apa cu ciupercile, adaugati sare, piper, turnati apa si puneti vasul la cuptor.

Cand constatati ca apa s-a evaporat complet, preparatul este gata.
Alte retete culinare cu ciuperci gasiti mai jos:

Ciulama de ciuperci cu mamaliguta ca la mama acasa

Tocanita cu ciuperci

Salata din piept de pui cu ciuperci si castraveti murati

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Sufleu cu ficatei

Am facut dupa Simona si a iesit foarte bun. Nu mi-a iesit la fel de galben si trebuia sa folosesc o forma mai mica sa iasa...

Sufleu cu ficatei
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca