Pentru ciupercile cu oua si smantana se curata ciupercile. Se toaca marunt atat ciupercile, cat si ceapa si se prajesc impreuna usor cu o lingura de unt.
Pentru ciupercile cu oua si smantana se curata ciupercile. Se toaca marunt atat ciupercile, cat si ceapa si se prajesc impreuna usor cu o lingura de unt. Se presara faina, se toarna zeama de carne sau apa, Se adauga sare, piper si cand ciupercile sunt fierte, smantana. Se fierb cateva oua tari, se curata, se taie felii, se asaza pe o farfurie fierbinte. Se toarna ciulama de ciuperci deasupra.
Ciupercile cu oua se servesc fierbinti.
Poate fi un pranz delicios, mai ales ca nu este greu de pregatit! Oricine poate sa-l faca chiar daca nu e mare specialist in...
Piept de pui cu rosii si ardei kapia la cuptorDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti