Ciuperci cu oua si smantana

Pentru ciupercile cu oua si smantana se curata ciupercile. Se toaca marunt atat ciupercile, cat si ceapa si se prajesc impreuna usor cu o lingura de unt.

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 750 g ciuperci
  • 2 cepe
  • 1 lingura unt
  • 1 lingurita faina
  • 1 ceasca zeama de carne
  • 1 ceasca smantana
  • 3 oua
  • sare
  • piper.

Mod de preparare

Pentru ciupercile cu oua si smantana se curata ciupercile. Se toaca marunt atat ciupercile, cat si ceapa si se prajesc impreuna usor cu o lingura de unt. Se presara faina, se toarna zeama de carne sau apa, Se adauga sare, piper si cand ciupercile sunt fierte, smantana. Se fierb cateva oua tari, se curata, se taie felii, se asaza pe o farfurie fierbinte. Se toarna ciulama de ciuperci deasupra.


Ciupercile cu oua se servesc fierbinti.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide