Ciuperci cu oua si smantana

Pentru ciupercile cu oua si smantana se curata ciupercile. Se toaca marunt atat ciupercile, cat si ceapa si se prajesc impreuna usor cu o lingura de unt.

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 750 g ciuperci
  • 2 cepe
  • 1 lingura unt
  • 1 lingurita faina
  • 1 ceasca zeama de carne
  • 1 ceasca smantana
  • 3 oua
  • sare
  • piper.

Mod de preparare

Pentru ciupercile cu oua si smantana se curata ciupercile. Se toaca marunt atat ciupercile, cat si ceapa si se prajesc impreuna usor cu o lingura de unt. Se presara faina, se toarna zeama de carne sau apa, Se adauga sare, piper si cand ciupercile sunt fierte, smantana. Se fierb cateva oua tari, se curata, se taie felii, se asaza pe o farfurie fierbinte. Se toarna ciulama de ciuperci deasupra.


Ciupercile cu oua se servesc fierbinti.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...