Pentru ciupercile cu oua si smantana se curata ciupercile. Se toaca marunt atat ciupercile, cat si ceapa si se prajesc impreuna usor cu o lingura de unt.
Pentru ciupercile cu oua si smantana se curata ciupercile. Se toaca marunt atat ciupercile, cat si ceapa si se prajesc impreuna usor cu o lingura de unt. Se presara faina, se toarna zeama de carne sau apa, Se adauga sare, piper si cand ciupercile sunt fierte, smantana. Se fierb cateva oua tari, se curata, se taie felii, se asaza pe o farfurie fierbinte. Se toarna ciulama de ciuperci deasupra.
Ciupercile cu oua se servesc fierbinti.
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii