Ciuperci cu sos de smintina

Se curata ciupercile, se spala, se taie cotoarele si se sareaza. Se asaza intr-o cratita unsa cu unt. Se dau la cuptor 20 minute si cind se scot se ac

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 16-20 ciuperci marisoare
  • 150 g smintina
  • 2 galbenusuri
  • 100 g unt
  • 1/2 lamiie
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se curata ciupercile, se spala, se taie cotoarele si se sareaza. Se asaza intr-o cratita unsa cu unt. Se dau la cuptor 20 minute si cind se scot se acopera cu smintina sau cu sos de smintina pregatit astfel: se bate untul cu galbenusurile si smintina pe baia de apa pina se leaga. Se adauga sare, piper si zeama de lamiie.


11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

Terina de miel in crusta de dovlecei si susan

Un aperitiv special pentru masa de Paste!

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Parteneri
Bucataras.RO

Gem de macese

Este pentru prima data cand fac asa ceva si m-am grabit sa va recomand si voua,mai ales daca aveti copii;este atat de...

Gem de macese
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii