Ciupercile se dau in clocot. Ceapa se taie solzisori iar usturoiul se piseaza. Untul se pune la topit , apoi se adauga ceapa, cind ceapa incepe a se p
Ciupercile se dau in clocot.
Ceapa se taie solzisori iar usturoiul se piseaza.
Untul se pune la topit , apoi se adauga ceapa, cind ceapa incepe a se praji se adauga ciupercile taiate bucati.
Totul se undeaza 5-10 min.
Se adauga usturoiul pisat, si se ia totul de la foc.
Le-am mincat alaturi de legume la aburi, un pahar de chefir si brinza de oi.
Pofta buna!
Reteta Ciuperci cu usturoi a fost propusa de Edi pe forum culinar.ro
Alte retete cu ciuperci gasiti aici:
Ciuperci umplute,
Gulas de ciuperci,
Ciuperci umplute
Dacă tot am trecut la colorate și de post, mai aduc o rețetă tare faină! Spor și poftă bună!
Pilaf cu praz si maslinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura