Ciuperci cu usturoi

Ciupercile se dau in clocot. Ceapa se taie solzisori iar usturoiul se piseaza. Untul se pune la topit , apoi se adauga ceapa, cind ceapa incepe a se p

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg ciuperci
  • 2 cepe mari
  • 1 capatina usturoi
  • 10 gr unt
  • sare si amestec de piper

Mod de preparare

Ciupercile se dau in clocot.

Ceapa se taie solzisori iar usturoiul se piseaza.

Untul se pune la topit , apoi se adauga ceapa, cind ceapa incepe a se praji se adauga ciupercile taiate bucati.

Totul se undeaza 5-10 min.

Se adauga usturoiul pisat, si se ia totul de la foc.
Le-am mincat alaturi de legume la aburi, un pahar de chefir si brinza de oi.

Pofta buna!

Reteta Ciuperci cu usturoi a fost propusa de Edi pe forum culinar.ro

Alte retete cu ciuperci gasiti aici:

Ciuperci umplute,

Gulas de ciuperci,

Ciuperci umplute

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Sandwichuri cu muraturi si preparate din carne, la panini maker

Astfel de sandwich-uri pot fi preparate fie la cuptor, în tigaie sau în sandwich maker ca în cazul de...

Sandwichuri cu muraturi si preparate din carne, la panini maker
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca