Ciuperci cu usturoi la cuptor

Se curata ciupercile. Cotoarele se amesteca cu ceapa, patrunjelul si usturoiul, toate tocate marunt. Se inabusa tocatura in unt, se raceste si

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1/2 kg
  • ciuperci frumoase
  • 1 ceapa
  • 1 legatura patrunjel
  • 1
  • ou
  • 2-3 catei de usturoi
  • 1 lingura pesmet
  • 75 g unt
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se curata ciupercile. Cotoarele se

amesteca cu ceapa, patrunjelul si usturoiul, toate

tocate marunt. Se inabusa tocatura in unt, se

raceste si se amesteca cu ou, sare si piper. Se

umplu ciupercile, se presara cu pesmet, se asaza

intr-o tava unsa cu unt si se dau 20 minute la

cuptor.
Se pot servi cu un sos de rosii.

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Ciorbă de fasole păstăi cu tarhon

Ciorbă de fasole păstăi cu tarhon
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca