Ciuperci cu usturoi la cuptor

Se curata ciupercile. Cotoarele se amesteca cu ceapa, patrunjelul si usturoiul, toate tocate marunt. Se inabusa tocatura in unt, se raceste si

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1/2 kg
  • ciuperci frumoase
  • 1 ceapa
  • 1 legatura patrunjel
  • 1
  • ou
  • 2-3 catei de usturoi
  • 1 lingura pesmet
  • 75 g unt
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se curata ciupercile. Cotoarele se

amesteca cu ceapa, patrunjelul si usturoiul, toate

tocate marunt. Se inabusa tocatura in unt, se

raceste si se amesteca cu ou, sare si piper. Se

umplu ciupercile, se presara cu pesmet, se asaza

intr-o tava unsa cu unt si se dau 20 minute la

cuptor.
Se pot servi cu un sos de rosii.

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...