Ciuperci cu verdeata la gratar

Pentru ciuperci cu verdeata la gratar ciupercile se curata, se spala in mai multe ape; se scot coditele, care se taie marunt. Patrunjelul verde se curata.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru 5 portii:
  • ciuperci proaspete - 1 kg
  • ulei - 100 ml
  • patrunjel verde - 1 legatura
  • unt - 15 g
  • sare si piper dupa gust

Mod de preparare

Pentru ciuperci cu verdeata la gratar ciupercile se curata, se spala in mai multe ape; se scot coditele, care se taie marunt. Patrunjelul verde se curata, se spala si se taie marunt. Coditele ciupercilor se amesteca cu sare, piper si patrunjel verde. Cu aceasta compozitie se umplu palariile ciupecilor. Fiecare ciuperca se unge cu ulei si se frige la gratar incins si uns cu ulei.

Ciupercile cu verdeata la gratar se serveste calde, cu unt topit deasupra.


Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Rulada de porc

Rulada de porc
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca