Pentru ciuperci cu verdeata la gratar ciupercile se curata, se spala in mai multe ape; se scot coditele, care se taie marunt. Patrunjelul verde se curata.
Pentru ciuperci cu verdeata la gratar ciupercile se curata, se spala in mai multe ape; se scot coditele, care se taie marunt. Patrunjelul verde se curata, se spala si se taie marunt. Coditele ciupercilor se amesteca cu sare, piper si patrunjel verde. Cu aceasta compozitie se umplu palariile ciupecilor. Fiecare ciuperca se unge cu ulei si se frige la gratar incins si uns cu ulei.
Ciupercile cu verdeata la gratar se serveste calde, cu unt topit deasupra.
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii