Se curata si se rup cozile ciupercilor de padure. Se spala si se usuca bine, apoi se fierb 5 minute in putina apa cu un praf de sare. Separat, intr-u
Se curata si se rup cozile ciupercilor de padure. Se spala si se usuca bine, apoi se fierb 5 minute in putina apa cu un praf de sare. Separat, intr-un ceaun, se caleste romaneste ceapa in destul ulei de masline. Cand devine trasnparenta, se adauga doi catei de usturoi striviti si se lasa sub capac pana fierb ciupercile aproape de tot. Se adauga, la cate un minut distanta, patrunjelul, mararul si leurda, toate tocate fin. optional, se poate stinge spre sfarsit cu o jumatate de cana de vin alb, demisec. Se potriveste de sare si de piper si se lasa sa abureasca sub capac.
Mancarea se serveste calduta.
Alte retete culinare:
Ciuperci sote Ciulama de ciuperci cu mamaliguta Ciuperci cu pilaf
Poate fi un pranz delicios, mai ales ca nu este greu de pregatit! Oricine poate sa-l faca chiar daca nu e mare specialist in...
Piept de pui cu rosii si ardei kapia la cuptorDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti