Curatati ciupercile, spalati-le, scurgeti-le bine de apa si taiati-le in feliute. Curatati ceapa si ardeiul, spalati-le si tocati-le julienne. Caliti
Curatati ciupercile, spalati-le, scurgeti-le bine de apa si taiati-le in feliute. Curatati ceapa si ardeiul, spalati-le si tocati-le julienne. Caliti ceapa impreuna cu ardeiul in uleiul incins circa 5-6 minute apoi adaugati ciupercile. Acoperiti tigaia cu un capac si lasati-le la foc mic circa 10 minute. Luati apoi capacul de pe tigaie, stropiti ciupercile cu vin si mai lasati inca 10 minute la foc mare sau pana cand se evapora aproape toata zeama lasata de ciuperci. Orezul fierbeti-l separat 15 minute in 2 litri de apa si 1 lingura rasa cu sare, apoi scurgeti-l si puneti-l in tigaia cu ciuperci. Amestecati bine si mai lasati 2-3 minute la foc mic. La final, potriviti de sare si piper si presarati deasupra cimbrul verde tocat marunt.
Se poate servi cu salata de varza sau cu muraturi.
Alte retete culinare:
Placinta cu dovleac Mancare de mazare Cartofi la cuptor
Bun aparatul asta, face mancare singur!
Macare de praz cu masline la slow cooker Crock-PotDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti