Ciuperci taranesti

Se curata ciupercile, se spala bine si se taie felii. Se oparesc cu apa clocotita, se scurg si se pun intr-o cratita impreuna cu ceapa taiata foarte f

Timp pregatire
80 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 750 gr. ciuperci
  • 1 ceapa
  • 1 lingura unt
  • 1 pahar smintina
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se curata ciupercile, se spala bine si se taie felii. Se oparesc cu apa clocotita, se scurg si se pun intr-o cratita impreuna cu ceapa taiata foarte fin si o lingura de unt. Se lasa sa se prajeasca citeva minute, apoi se toarna peste ele smintina. Se adauga sarea, piperul si se lasa sa fiarba in cuptor o ora.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...