Ciuperci umplute

Toarna cate o lingura de ulei in palariile de ciuperci, presara piper si aseaza-le pe gratar. In uleiul ramas prajeste carnea si adauga 250 ml de apa

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 8 ciuperci
  • 11 linguri ulei
  • 200 g carne tocata
  • 1 pachet Knorr pofta de spaghete milanese
  • 1 legatura de patrunjel
  • 1 lingura oregano
  • 1 chifla
  • lapte
  • 100 g cascaval (afumat)
  • piper (boabe)

Mod de preparare

Toarna cate o lingura de ulei in palariile de ciuperci, presara piper si aseaza-le pe gratar. In uleiul ramas prajeste carnea si adauga 250 ml de apa rece. Adauga continutul pachetul knorr si fierbe-l. Adauga patrunjelul tocat marunt, chifla inmuiata in lapte si presata, oregano si cascavalul taiat cubulete. Amesteca bine si pune compozitia intre palariile de ciuperci. Prajeste-le in jur de 20 de minute in cuptorul incins.
Alte retete ciuperci recomandate

Ciulama de ciuperci

Ciuperci umplute

Ciuperci la cuptor

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide