Se aleg ciuperci albe cu palaria adanca, se spala in mai multe ape, trecand cu mina usor peste lamele, se scot coditele si se lasa sa se scurga bine.
Se aleg ciuperci albe cu palaria adanca, se spala in mai multe ape, trecand cu mina usor peste lamele, se scot coditele si se lasa sa se scurga bine. Coditele se toaca marunt si se pun peste amestecul de carne, ou, ceapa,
verdeata tocata si ficatei de pasare fierti si taiati felii subtiri. Amestecul se caleste pe foc mic, apoi se umplu ciupercile. Se unge o forma cu unt, se asaza ciupercile in forma, se tin in cuptorul fierbinte 1/2 ora, dupa care se scot, se pun pe un platou, se asorteaza cu ficatei de pasare rumeniti in unt si se servesc imediat.
Alta mincare recomandata
Ciulama de ciuperci
Ghiveci de legume
Iahnie de fasole
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii