Ciuperci umplute cu jamon

Se soteaza ceapa, usturoiul, cozile de la ciuperci si jambonul. Cand se raceste un pic se adauga branza rasa tip parmezan. Se spala ciupercile si se

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 12 ciuperci
  • o ceapa
  • un catel de usturoi
  • 3-4 felii de jamon
  • 3-4 linguri de branza rasa tip parmezano
  • branza rasa pentru gratinat
  • sare
  • piper dupa gust.

Mod de preparare

Se soteaza ceapa, usturoiul, cozile de la ciuperci si jambonul. Cand se raceste un pic se adauga branza rasa tip parmezan. Se spala ciupercile si se curata. Se unge o tava cu ulei si se pun palariile ciupercilor cu compozitia dinainte. Se pune branza rasa pentru gratinat pe deasupra si se baga la cuptor. Delicios, usor de preparat si foarte prezentabil. Recomand sa nu adaugati sare pana la final pentru ca atat jamonul cat si branza sunt sarate. Inainte de a umple ciupercile gustati compozitia si adaugati sare numai daca e necesar. Ciupercile umplute se dau apoi la cuptor.


Alte retete cu ciuperci recomandate:

Ciuperci umplute

Zacusca de ciuperci

Ciuperci la cuptor

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide