Ciuperci umplute cu jamon

Se soteaza ceapa, usturoiul, cozile de la ciuperci si jamonul. Cand se raceste un pic se adauga branza rasa tip parmezan. Recomand sa nu adauga

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 12 ciuperci
  • o ceapa
  • un catel de usturoi
  • 3-4 felii de jamon
  • 3-4 linguri de branza rasa tip parmezan
  • branza rasa pentru gratinat
  • Sare
  • piper dupa gust

Mod de preparare

Se soteaza ceapa, usturoiul, cozile de la ciuperci si jamonul. Cand se raceste un pic se adauga branza rasa tip parmezan. Recomand sa nu adaugati sare pana la final pentru ca atat jamonul cat si branza sunt sarate. Inainte de a umple ciupercile gustati compozitia si adaugati sare numai daca e necesar. Se spala ciupercile si se curata. Se unge o tava cu ulei si se pun palariile ciupercilor cu compozitia dinainte. Se pune branza rasa pentru gratinat pe deasupra si se baga la cuptor.

Delicios, usor de preparat si foarte prezentabil


Se servesc calde cu paine si salata de rosii.

Alte retete recomandate:

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

Terina de miel in crusta de dovlecei si susan

Un aperitiv special pentru masa de Paste!

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Parteneri
Bucataras.RO

Mancare de fasole verde cu naut

Mancare de fasole verde cu naut
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii