Clatite cu spanac si ciuperci

Pentru clatite cu spanac si ciuperci se pune spanacul in apa, se acopera si se lasa la foc 5 minute. Se taie marunt. Se amesteca faina, laprele si oul.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 125 g spanac
  • 125 g faina
  • 300 ml lapte
  • 1 ou batut
  • 1 ceapa taiata marunt
  • 150 g ciuperci tocate si stopite cu 2 linguri de otet
  • 300 ml smantana
  • 1 lingura malai
  • ulei pentru prajit

Mod de preparare

Pentru clatite cu spanac si ciuperci se pune spanacul in apa, se acopera si se lasa la foc 5 minute. Se taie marunt. Se amesteca faina, laprele si oul. Se adauga spanacul si condimentele. Se incinge putin ulei intr-o tigaie, se prajesc clatitele pe rand. Se scat si se acopera pentur a se pastra calde. Se caleste ceapa, se adauga ciupercile si se tin pe foc pana a scazut zeama. Se amesteca smantana cu malaiul, se adauga peste ciuperci si se pun pe foc, amestecand pana ce compozitia se ingroasa. Se mai tine pe foc inca 2 minute. Se umplu clatitele cu sosul de ciuperci.

Se servesc cu salata de rosii.


Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca