Ghebele cu oua sunt o mancarica delicioasa, iar gustul ghebelor este sublim in orice fel de combinatie.
Spalam ghebele foarte bine, le punem intr-o oala cu apa la fiert si le lasam sa fiarba un clocot.
Curatam ceapa, o taiem si o calim in ulei. Adaugam ghebele scurse de apa. Dupa punem repede sarea, usturoiul curatat si pisat, condimentele si deasupra o cana cu apa sa fiarba ghebele impreuna cu condimentele. La sfarsit cand vedem ca a scazut apa adaugam ouale batute. Le calim impreuna si luam de pe foc.
Ghebele cu oua se servesc cu mamaliguta si un sos iutel de la Bunatati din natura.
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii