Hribi cu smantana

Reteta de hribi cu smantana este o varianta mai delicata pentru ciulamaua de ciuperci, gustul ciupercilor de padure fiind cu adevarat divin.

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • hribi
  • ceapa
  • smantana
  • putin amidon alimentar
  • unt
  • sare si piper.

Mod de preparare

Am inabusit intai ceapa in unt cu sare. Am pus si ciupercile si am lasat cu capac sa isi lase zeama (am pus si zeama lasata de la dezghetat).
Am amestecat si putin amidon. Am adaugat si smantana si am dat cateva clocote.

Nota: Smantana buna nu se taie, eu am folosit Gusturi Romanesti, de 30% grasime.


Hribii cu smantana se servesc musai cu mamaliga.

Reteta de hribi cu smantana a fost propusa pe forumul Culinar.ro de BD.

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Desert prajitura cu mac, crema de vanilie si gem de caise

O prajitura aerata cu o aroma intensa de vanilie si usor acrisoara, o prajitura racoroasa si nu foarte dulce.

Desert prajitura cu mac, crema de vanilie si gem de caise
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca