Hribi cu sos tomat

Hribi cu sos tomat este o tocanita de ciuperci cu bulion delicioasa sau poate fi folosita ca si garnitura la carne. Topim untul, punem hribii tocati, adaugam ceapa.

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg hribi
  • 3 cepe
  • 2 catei de usturoi
  • 200 g unt
  • 200 ml sos de rosii
  • sare
  • piper
  • Secretul Gustului si
  • verdeata tocata marunt.

Mod de preparare

Hribi cu sos tomat este o tocanita de ciuperci cu bulion delicioasa sau poate fi folosita ca si garnitura la carne. Topim untul, punem hribii tocati, adaugam ceapa, lasam la calit, apoi turnam jumatate de litru de supa in care am dizolvat doua cuburi de concentrat de supa de pui. Lasam sa dea cateva clocote, dupa care punem sosul de rosii, mai fierbem putin, apoi decoram cu verdeata si usturoi tocat marunt.


Hribi cu sos tomat se serveste ca si garnitura la carne de pasare sau rasol de vitel.

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Desert gofre cu visine

Ador aparatul de gofre Duraceramic Breville pe care l-am castigat la un concurs cu ceva timp in urma, asa ca l-am pus la...

Desert gofre cu visine
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca