Mancarica de pipote cu ciuperci

Se calesc ciupercile taiate marunt in uleiul incins, cu putina sare. Se pun pipotele si se acopera cu apa. Se fierb la foc mic, cu capac, ca sa scada.

Timp pregatire
80 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg pipote
  • 2 cutii ciuperci conservate sau 1 kg ciuperci proaspete
  • sare
  • piper
  • delikat
  • 250 g smantana
  • 1 lingura ulei
  • patrunjel

Mod de preparare

Se calesc ciupercile taiate marunt in uleiul incins, cu putina sare. Se pun pipotele si se acopera cu apa. Se fierb la foc mic, cu capac, ca sa scada. Dupa ce pipotele au fiert bine si apa a scazut, se pune delikat-ul, sarea, piperul, se mai da un clocot si se pune patrunjelul. Se ia de pe foc si se lasa la racit.
Se servesc calde, cu smantana deasupra sau cu cartofi natur.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...