Oua cu ciuperci

Fierbeti ouale moi, curatati-le si puneti-le intr-un vas de iena uns cu unt netopit. Separat, din 50 g de unt, faina si lapte, pregatiti un sos alb p

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 oua
  • 250 g ciuperci
  • o lingura cu faina
  • un pahar cu lapte
  • 150 g unt
  • 250 g cascaval

Mod de preparare

Fierbeti ouale moi, curatati-le si puneti-le intr-un vas de iena uns cu unt netopit.

Separat, din 50 g de unt, faina si lapte, pregatiti un sos alb pe care il fierbeti pe foc domol, amestecand mereu, pana cand acesta se desprinde de pe vas.

Luati vasul la o parte, puneti in sos 200 g de cascaval ras si turnati totul peste ouale din vasul de iena.

Ciupercile care au fost spalate, curatate si calite in unt

(pana s-a evaporat toata zeama lasata), turnati-le peste sosul alb din vas.

Deasupra puneti cascavalul ras, stropiti cu putin unt si

dati vasul la cuptor pentru 25 de minute.

Aduceti vasul cu preparatul la masa si serviti-va, dupa gust.
Alte retete culinare cu ciuperci gasiti mai jos:

Ciulama de ciuperci cu mamaliguta ca la mama acasa

Tocanita cu ciuperci

Salata din piept de pui cu ciuperci si castraveti murati

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide