Fierbeti ouale moi, curatati-le si puneti-le intr-un vas de iena uns cu unt netopit. Separat, din 50 g de unt, faina si lapte, pregatiti un sos alb p
Fierbeti ouale moi, curatati-le si puneti-le intr-un vas de iena uns cu unt netopit.
Separat, din 50 g de unt, faina si lapte, pregatiti un sos alb pe care il fierbeti pe foc domol, amestecand mereu, pana cand acesta se desprinde de pe vas.
Luati vasul la o parte, puneti in sos 200 g de cascaval ras si turnati totul peste ouale din vasul de iena.
Ciupercile care au fost spalate, curatate si calite in unt
(pana s-a evaporat toata zeama lasata), turnati-le peste sosul alb din vas.
Deasupra puneti cascavalul ras, stropiti cu putin unt si
dati vasul la cuptor pentru 25 de minute.
Aduceti vasul cu preparatul la masa si serviti-va, dupa gust.
Alte retete culinare cu ciuperci gasiti mai jos:
Ciulama de ciuperci cu mamaliguta ca la mama acasa
Tocanita cu ciuperci
Salata din piept de pui cu ciuperci si castraveti murati
Va propun o reteta foarte populara in sultanatul de Brunei - frigaruile satay. De origine indoneziana, le...
Frigarui de pui cu sos satayIata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...
Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padureO imbinare sublima de texturi și arome, prajitura negresa te incanta cu savoarea sa intensa de ciocolata si cu consistența...
Negresa - irezistibil de gustoasa