Papricas cu ciuperci

Pentru papricas cu ciuperci ciupercile proaspete se curata, se spala bine si se taie felii. Ceapa se curata, se spala, se taie marunt. Faina se cerne.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru 5 portii:
  • ciuperci proaspete/conserva - 750 g/325 g
  • untura/ulei - 75 g (ml)
  • faina - 15 g
  • ceapa - 150 g
  • boia de ardei dulce - 2 g
  • smantana - 100 g
  • cartofi - 750 g
  • patrunjel verde - 1 legatura
  • sare si piper dupa gust
  • 1/2 cub MAGGI de ciuperci

Mod de preparare

Pentru papricas cu ciuperci ciupercile proaspete se curata, se spala bine si se taie felii. (Daca se folosesc ciuperci conservate, acestea se scurg de lichid si se trec prin jet de apa rece.) Ceapa se curata, se spala, se taie marunt. Faina se cerne. Patrunjelul verde se curata, se spala si se taie marunt. Cartofii se curata, se spala, se taie cuburi mici. Ciupercile se inabusa in ulei sau untura, se adauga ceapa, faina dizolvata in 50 ml de apa rece, boia de ardei, jumatatea de cub MAGGI si cartofi. Se completeaza cu apa fierbinte, se fierbe cca 10-20 minute, se adauga sare si piper.

Papricasul cu ciuperci se serveste cald, cu patrunjel verde deasupra.


Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide