Papricas cu ciuperci

Pentru papricas cu ciuperci ciupercile proaspete se curata, se spala bine si se taie felii. Ceapa se curata, se spala, se taie marunt. Faina se cerne.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru 5 portii:
  • ciuperci proaspete/conserva - 750 g/325 g
  • untura/ulei - 75 g (ml)
  • faina - 15 g
  • ceapa - 150 g
  • boia de ardei dulce - 2 g
  • smantana - 100 g
  • cartofi - 750 g
  • patrunjel verde - 1 legatura
  • sare si piper dupa gust
  • 1/2 cub MAGGI de ciuperci

Mod de preparare

Pentru papricas cu ciuperci ciupercile proaspete se curata, se spala bine si se taie felii. (Daca se folosesc ciuperci conservate, acestea se scurg de lichid si se trec prin jet de apa rece.) Ceapa se curata, se spala, se taie marunt. Faina se cerne. Patrunjelul verde se curata, se spala si se taie marunt. Cartofii se curata, se spala, se taie cuburi mici. Ciupercile se inabusa in ulei sau untura, se adauga ceapa, faina dizolvata in 50 ml de apa rece, boia de ardei, jumatatea de cub MAGGI si cartofi. Se completeaza cu apa fierbinte, se fierbe cca 10-20 minute, se adauga sare si piper.

Papricasul cu ciuperci se serveste cald, cu patrunjel verde deasupra.


Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...