Ceapa si prazul se curata si se toaca marunt, dupa care se pun la calit. Se adauga apoi ciupercile, piperul, sarea si busuioc. Se amesteca bine. Sepa
Ceapa si prazul se curata si se toaca marunt, dupa care se pun la calit. Se adauga apoi ciupercile, piperul, sarea si busuioc. Se amesteca bine. Separat, se bat ouale, se adauga sucul de rosii, smantana, branza taiata marunt si amestecul de ciuperci. Se amesteca bine apoi se pune intr-un vas de yena tapetat cu ulei si se lasa la cuptor pana 2 ore. Pentru sos, se topesc 50 gr unt, se adauga o lingurita faina si se tine la foc mic, amestacand continuu. Se adauga un pahar smantana si busuioc si se mai lasa la foc cateva minute.
Se serveste fierbinte cu sosul de smantana deasupra.
Alte retete:
Chiftele Friptura de vita la cuptor Cozonac moldovenesc
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa