Placintele cu ciuperci

Se amesteca si se framinta o coca care se da la rece. Se poate lasa de seara pina dimineata sau numai 2-3 ore. Se intinde o foaie, se taie patratele s

Timp pregatire
80 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250 gr. grasime
  • 400 gr. faina
  • 2-3 oua
  • 150-200 gr. iaurt; Umplutura: 1/2 kg ciuperci
  • 1 ceapa
  • piper
  • sare
  • unt
  • verdeata

Mod de preparare

Se amesteca si se framinta o coca care se da la rece. Se poate lasa de seara pina dimineata sau numai 2-3 ore. Se intinde o foaie, se taie patratele sau triunghiuri si se umplu cu ciupercile bine spalate inabusite in ceapa prajita in unt, sare, piper si verdeata taiata marunt. Se coc in cuptorul bine incins.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...