Pui chinezesc cu ciuperci

Se taie pieptul de pui cubulete de cca 2cm, se sareaza putin, se da prin malai, apoi se prajeste la foc iute in ulei pana devine auriu. Se scoate din

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500g piept de pui
  • 3linguri ulei
  • 1 lingura bulion
  • 20 ml cherry
  • 1 paharel sos soia
  • 1 lingura zahar
  • 2 cepe
  • 2 catei usturoi
  • 1/2 lingurita ghimbir
  • 1 cutie ciuperci tocate
  • malai
  • sare

Mod de preparare

Se taie pieptul de pui cubulete de cca 2cm, se sareaza putin, se da prin malai, apoi se prajeste la foc iute in ulei pana devine auriu. Se scoate din tigaie si se pune pe un platou. In 2 linguri de ulei se caleste ceapa tocata marunt, cateii de usturoi tocati marunt, se adauga zaharul, ghimbirul, cherry-ul, bulionul, se lasa un pic la calit, apoi se adauga ciupercile si se mai lasa 5-10 min pe foc. Se amesteca cu bucatelele de pui si se serveste cald.
Cu orez chinezesc cu bobul lung.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...